Laser / IPL

Hårfjerning – effektiv permanent hårreduktion med professionel IPL-teknik

Cosmetic Laser anvender Ellipse Light2 til permanent reduktion af uønsket hårvækst. Dette er en hurtig og effektiv behandling, der er sikker og skånsom mod din hud. Ellipsebehandlingen er effektiv og næsten smertefri. Behandlingen foregår ved brug af lys, som absorberes i det enkelte hårs farve. Lyset omdannes via farven til varme – en proces der ødelægger hårrodens evne til igen at producere nyt hår. Behandlinger foretages kun af autoriseret personale, med mange års erfaring.
Vi er registreret i Sundhedsstyrelsen og hos Cosmetic Laser er du dækket af den lovpligtige patientforsikring. Hos Cosmetic Laser er du i trygge hænder med professionel behandling.

Vi behandler hår på hele kroppen.

Kan dine hår fjernes permanent?

Behandlingen er mest effektiv på mørke hår, grundet den store koncentration af melanin i mørkt hår. Hudens farve har også betydning. Jo lysere hud, desto bedre virkning. Gråt, hvidt, rødt eller blondt hår er ikke modtagelig for behandlingen, da der ikke er nok farvestof i hårsækkene. Lyset som anvendes ved behandling af uønsket hårvækst, er helt ufarligt.

Forskellige typer af hår og cyklus.

Hår vokser i cyklus, hvor det går fra vækst til hvilefase. Kun hårsække med hår i vækstfasen kan behandles effektivt. Derfor er det nødvendigt at gentage behandlingen med intervaller indtil alle hårsækkene har været i vækstfasen. Længden og timingen af vækstfaserne influeres af flere faktorer så som, hvor på kroppen håret vokser, hårvækstens tæthed, hårets tykkelse, etnisk oprindelse, hormonstatus og alder.

GRATIS konsultation

Antallet er behandlinger er individuelt, derfor tilbyder vi en GRATIS konsultation, hvor pris og antal behandlinger oplyses. Man skal påregne mindst 4-8 behandlinger med et interval på 1-3 måneder for at opnå et succesfuldt resultat.

Ved tidsbestilling til en gratis konsultation opkræves kr. 100 i depositum, som vil blive refunderet, når konsultationen er udført. Dette har Cosmetic Laser desværre været nødsaget til at opkræve grundet for mange udeblivelser.

Det bemærkes, at såfremt man har bestilt tid til gratis konsultation og udebliver eller ikke aflyser tidenrettidigt (24 timer før), vil der af Cosmetic Laser blive opkrævet et yderligere gebyr på Kr. 500 samt det indbetalte depositum vil ikke blive refunderet.

Ring på telefon 28 15 72 70 for at bestille din gratis konsultation.