Ansigtsbehandlinger

Skal du forkæle dig selv eller har du problemer med huden, så er en ansigtsbehandling løsningen for dig!

Behandling og ansigtsmassage giver huden en sund og smuk udstråling og er med til at bevare huden på en naturlig måde. Der arbejdes med alle 97 muskler i ansigtet, halsen, nakken og i hårbunden. 
Massagen øger blodcirkulationen og sammen med lymfedrænage fjernes de ophobede stresselementer fra huden og musklerne. Resultatet er en glattere, blødere og mere elastisk hud med en sund smuk glød.

Hos Sunshine Nails & Beauty arbejder vi med Exuviance som er avanceret hudpleje, udviklet af de læger, som opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA).

Exuviance tilbyder et komplet system af videnskabeligt udviklede, højeffektive hudplejeprodukter med alfa- og polyhydroxysyrer – kombineret med de nyeste teknologier og innovationer. Hudplejesystemet fra Exuviance er udformet med det formål at tage hensyn til de individuelle behov hos kunder, som ikke har behov for at konsultere en hudlæge, men som alligevel ønsker at udnytte fordelene ved et medicinsk udviklet hudplejesystem.

Alle hudtyper kan anvende Exuviance, også følsom hud. Det er kombinationen af de skånsomme syrer fra Exuviance, som skaber det fantastiske resultat. Produkterne i hudplejesystemet fra Exuviance er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces. Eksfolieringen accelereres, og cellefornyelsen stimuleres, og hermed erstattes de døde hudceller, som ellers lukker porerne til og giver huden et mat, tørt og afskallende udseende, af nye celler, som giver huden en sundere udstråling. Resultatet er en hud med et smukkere, yngre og sundere udseende.

EXUVIANCE basic ………………………………….. 375,-
(40 min.)

Afrensning af huden, AHA-PHA peeling, ansigtsmassage, maske og afsluttende pleje. For vitalitet og friskhed og fokus på hudens individuelle behov.

EXUVIANCE dybderensende …………………. 500,-
(60 min.)

Hudanalyse, afrensning af huden, peeling, damp, grundig dybderens, udrensende og beroligende maske, skuldre + nakke + ansigts massage samt hovedbunds massage og afsluttende pleje med dag og øjencreme.

EXUVIANCE de luxe ……………………………….. 799,-
(90 min.)

Afrensning af huden, hudanalyse, AHA-PHA peeling, damp, udrensning, retning af bryn, ansigts og hals massage, Guldmaske, serum og afsluttende pleje. Inkl. også 20 min. ryg massage.
Forkælende behandling der vækker din hud og stimulerer dine sanser.

EXUVIANCE Triple Micodermabrasion ….. 599,-
(60 min.)

Afrensning, AHA-PHA peeling, collagensserum, skuldre + nakke + ansigtsmassage, antiagingmaske samt afsluttende pleje. Triple Dermabrasion Face Polish er den nye eksfolierende creme med tripleeffekt, som stimulerer cellefornyelse, fjerne tørre og døde hudceller og giver huden ny glans.

EXUVIANCE bionic oxygen ……………………………………. 599,-
(60 min.)

Afrensning af huden, AHA-PHA peeling, damp, udrensning, Bionic Oxygen Facial Maske, skuldre + nakke og ansigtsmassage samt afsluttende pleje. Dette er en ekslusive behandling, der passer til alle hudtyper, men især anbefales til stresset / træt og tør hud, som har behov for ny stimulering og fugt. 

Anti Rosacea …………………………………………………………. 599,-
(60 min.)

Afrensning af huden, Anti-rosacea revitalizing booster, AHA-PHA peeling, Anti-redness Calming Serum, ansigtsmaske, beroligende og plejende serum samt afsluttende pleje.

Ansigtsmassage ……………………………………………………. 350,-
(45 min.)

Afrensning af huden, massage og afsluttende pleje. Massage giver huden en sund og smuk udstråling og er med til at bevare huden på en naturlig måde.

EXUVIANCE Vitamin C+Antiaging booster ………….. 599,-
(60 min.)

Afrensning, antiaging booster, AHA-PHA peeling, udrensning, C-vitamin cocktail, skuldre + nakke + ansigts massage, antiagingmaske samt afsluttende pleje. Behandlingen påvirker især kollagensyntese og bidrager til at genskabe hudens spændstighed og glans.

Teenagebehandling ……………………………………………….. 375,-
(50 min.)

Afrensning, hudanalyse, peeling, dybderens, beroligendemaske samt afsluttende pleje. For unge mellem 13 – 20 år som har uren hud eller acne.

Ansigtsbehandling for mænd ………………………………. 650,-
(75 min.)

Afrensning, hudanalyse, peeling, damp, udrensning, ansigtsmassage, serum, hovedbundsmassage samt afsluttende pleje. Inkl. også 15 min. rygmassage.